Dirigent og musikere

Dirigent

Korets dirigent og initiativtager er Lars Bak, som:

  • er uddannet organist og korleder fra musikkonservatoriet. Han har været korleder i over 30 år for forskellige typer kor, og selv sunget i kor fra han var 12.
  • har arbejdet intenst med gospelmusik siden 1999. Han brænder for denne musik, dens energi og budskab, og er en meget energisk og dynamisk korleder.
  • desuden er organist i Vesterbro Sogn, fortrinsvis i Apostelkirken.

Lars kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller +45 2310 7168

 

Pianist

Pianist er Markus Lindell. Markus er en af de mest efterspurgte gospelpianister i Danmark. Han går for at være ”The champ” – Mesteren, og er samtidig en yderst behagelig fyr. Markus er også akkompagnatør ved alle kor-aftner.

Guitar

Thomas Hansen er ny iblandt os. Han er en vidunderlig guitarspiller, og lyden blomstrer når han er med. Han er også yderst velkendt med gospelgenren.

Bas

På bas spiller Peter Mikkelsen. Han er nok den mest benyttede og erfarne bassist i gospelsammenhæng i Danmark. Han har spillet med de store danske og internationale navne.

Trommer

På trommer har vi Tobias Folting. Han lægger rytmen med sikker hånd og fod og er en super erfaren trommeslager i gospelsammenhæng. Han formår på en vidunderlig musikalsk måde ikke bare at ”slå” på trommerne, men at spille dem.

Hammond-orgel 

Nicolai Vendelboe. Intet instrument er så benyttet som netop dette i amerikansk gospel, og vi er yderst stolte over at kunne præsentere det i Vesterbro Gospelkor.

Percussion

Søren Würtz er med på rytmedelen med percussion. Det giver en skøn "sound" og rytme.